Verzenden en Retourneren

Verzendbeleid
Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden en binnen 1-3 werkdagen op het door jou gekozen afleveradres te bezorgen. Pakketten binnen Europa worden in de meeste gevallen binnen 2-4 werkdagen bezorgd. Vertraging kan voorkomen. Wij proberen hier zo transparant mogelijk over te zijn. 

Er geldt gratis verzending vanaf €75 in Nederland en €125 in de rest van Europa. Wij verzenden onze producten met PostNL en DHL. Je ontvangt een Track & Trace zodra het pakket ontvangen is door de bezorgservice.  

Retourneren / Herroepingsrecht
Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die jouw pakketje gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Bij ons mag je binnen 14 dagen na aflevering van het product/de producten retourneren. Zodra wij de producten retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag aan je over. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. Dit kan op het volgende e-mailadres: info@daurakids.com. 

Voorwaarden
We hebben onderstaande voorwaarden gesteld aan het herroepingsrecht. Wij accepteren alleen de producten onder het retourrecht als de verpakking en het product in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte omstandigheden bij ons zijn geretourneerd. Alle meegezonden documentatie, samples, verpakkingsmaterialen e.d. moeten worden meegezonden in de retourzending.

DAURA baby & kids is nimmer aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies van het product of de verpakking tijdens de retourzending. De kosten van de retourlevering van de producten zijn voor jou. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou.